KANZEON ZEN CENTRUM 
Programma
..............................................................................................................


ZAZEN-KAIZazen-kai betekent letterlijk "zazen-meeting", een dag om gezamenlijk zazen (zit- en loopmeditatie) te beoefenen o.l.v. Stefan Kenjitsu Coppens. Een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen en te ervaren dat Zen kan helpen om vanuit een ontspannen- en geconcentreerde houding meer plezier en bevrediging te vinden in wat je doet.
Het programma bestaat uit zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie) en een dharmales. Er is tevens gelegenheid tot daisan (persoonlijk gesprek). Deze dag staat ook open voor diegenen die nog niet zoveel ervaring hebben. Zij kunnen extra worden begeleid door individuele aandacht in o.a. zithouding, ademhaling en meditatietechniek. De dag begint om 9.15 uur met koffie/thee en een welkomstwoord. Om 9.45 uur start het formele programma met zazen en kinhin. Er zijn pauzes en een lunch in buffetstijl. We eindigen de dag met een Boeddhistische Dienst.

  • 27 januari 2019

  • 16 juni 2019

Locatie:   Kanzeon Zen Centrum, Torenstraat 2 Berlicum

Tijd:   9.15 - 16.30 uur

Kosten  45,00  (incl. 21% BTW en lunch)

Inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Op verzoek kan een factuur worden toegezonden. Zijn de financiën een belemmering voor deelname of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Zie voor betaling bij 'contact' voor de bankgegevens.
Zen Master Sengai 1750-1837
. . .  of heb je vragen?  Ga dan naar  CONTACT
© Copyright 1996-2018  -  Privacyverklaring
foto: Wouter Bos