KANZEON ZEN CENTRUM 
Programma
..............................................................................................................INTRODUCTIECURSUS ZENMEDITATIEDe introductiecursus is bedoeld als kennismaking met de meditatiepraktijk van het Zen-boeddhisme. Deze cursus is vooral  praktisch van aard, het oefenen van zitten met aandacht (zazen) en van loopmeditatie (kinhin). Diverse zithoudingen en meditatietechnieken komen aan bod, waaronder het werken met de diverse aspecten in onszelf (minds). Verder gaan we in op begrippen en kernthema's uit het Zenboeddhisme en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. De introductiecursus is een goede voorbereiding op de doorgaande zentraining en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten.

De eerste 4 keer vinden plaats op maandagavond. Tijdens de laatste 2 bijeenkomsten sluit je aan bij de doorgaande zentraining op een dag en tijdstip naar keuze (zie bij: doorgaande zentraining). 

Wil je niet wachten op de volgende introductiecursus of schikt de data van de cursus je niet, dan kunnen we ook een individuele introductie op afspraak voor je verzorgen.

De eerstvolgende introductiecursussen starten in Berlicum op:

  • 14 januari 2019 (14/1 + 21/1 + 28/1 + 4/2 + 2x naar keuze bij doorgaande zentraining)

  • 11 maart 2019 (11/3 + 18/3 + 25/3 + 1/4 + 2x naar keuze bij doorgaande zentraining)

Locatie:  Kanzeon Zen Centrum, Torenstraat 2 in Berlicum (ruime en gratis parkeergelegenheid)

Tijd:   maandag 20.00 - 21.30 uur

Cursusgeld:     80,00  incl. 21% BTW  (6 lessen)

Inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Op verzoek kan een factuur worden toegezonden. Zie voor betaling bij 'contact' voor de bankgegevens.
Zen Master Sengai 1750-1837
. . .  of heb je vragen?  Ga dan naar  CONTACT
© Copyright 1996-2018  -  Privacyverklaring
foto: Wouter Bos